Popular Posts

Wednesday, November 5, 2008

jam tangan azan

aku baru je beli satu jam tangan azhan...kita kena set 5 waktu solat, setiap kali time solat, azan akan kedenganran darik jam..perggghhh,,,,

pastu kita leh tau arah kiblat lebih 300 buah bandar kat seluruh dunia...

kat bawah ni yang jenis aku beli rm 65 jek...

yang bawah ni stainless steel lak..rm 130



ada lampu jam dan kalendar hijrah...

yang bawah nih lak casio nya...just set kedudukan (longlitud dan latitud) dan waktu solat akan keluar secara otomatik...sama le dianya kiblat pun otomatik...so nih kat mana2 pun leh guna...

rm 275 sahaje





berminat???

ko berminat bagitau saye..saye tolong tempahkan....tolong orang je ni...kita x yah amik untung dunia..akhirat cukup le...aminnn...


5 comments:

nasiruddin said...

mal, letak la gamba jam yang hang pakai tu... bleh jadi sample..

Anonymous said...

hmm..btl..btl.btl..tdo ngan jam..mkn ngan jam..mandi xtau la.lupa nk tgk..hihihi

Amirol said...

Sesiapa yang berminat hendak memilik jam tangan azan. Sila layari blog saya.

WWW.JAM-TANGAN-AZAN.BLOGSPOT.COM

Anonymous said...

Salam bang...kat mane nak beli jam tangan digital yang besi tu

Mohd Amir said...

Salam..sy nk tmpah 1 blh..casio tu

Masukkan Email disini, supaya anda dapat UPDATE!!!:

Delivered by FeedBurner

Custom Search