Popular Posts

Wednesday, May 13, 2009

coret sudah..jangan lah mencarut..5 kot..

13 mei,,,,,

hari ni pada waktu dulu,,,kita pernah berperang,,

tapi ni bukan tujuan aku mencoret harini,,,

dah agak lama aku x mencoret,,,sebab agak sibuk dengan keje,,,

marking kertas budak pun x siap lagi,,,hahahhaha,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bila dah jadik pensyarah kat psas nih..memantapkan lagi identiti aku sebagai pendidik...even gaya aku bercakap dengan rakan seuniversiti pun dah berubah,,,

sebab maruah pendidik tu aku dah tanggung sama..

sepanjang sebulan lebih aku keje kat cni,,,banyak perkara yang aku dah belajar,,,(mengajar...)

salah satu pengajaran ialah:

1. kalau anda x mahu buat kerja,,,anda akan diberikan kerja...

2. sebab tu aku sibuk2 cari kerja yang aku nak buat,,,

3. daripada di beri kerja yang aku tanak buat,,,hahahahah

....................................................................................................................................

ok le keja sini,,,projek masa depan aku kat sini pun banyak gak..antaranya:

1. cuba berusaha untuk bersama2 mengkokurikulumkan silat cekak untuk subjek di psas.

2.cuba rangka progam yang berguna buat para pensyarah..

3.cuba ikuti seberapa banyak progam yang berguna sebagai pensyarah..

4.cuba untuk menerbitkan modul2 yang lebih mesra pengguna buat para pelajar,,,

5. cuba jadikan perkara 4 sebagai produk yang berkualiti,,,dan disertai kajian yang mantap..

cooobaaaan,,,itulah pilihan manusia...mencuba dan terus mencuba...

.........

okeh,,sekian dulu coretan aku....nanti ada time free aku coret lagi....

salam..

2 comments:

embun_pagi said...

oo encik usaha lecturer rupanye ehh..pendidik ank bangsa..bagus2..semoga semua usaha anda diberkati dan dirahmati Allah..dan semoga beroleh kecemerlangan dunia akhirat..

iBNu iSMAil Al-SalaM said...

semoga anda juga diberkati dan dilimpahi rahmat Allah subhanawata'ala...

semoga kita semua selamat diakhirat kelak...

amin.....

Masukkan Email disini, supaya anda dapat UPDATE!!!:

Delivered by FeedBurner

Custom Search